"Sunce je ovde na dohvat ruke!" 

Rezervacije

Sobe i apartmani pružaju osećaj prijatne atmosfere i kao takvi omogućavaju odmor i miran san u privlačnom i ugodnom ambijentu. Enterijer apartmana odgovara najvišim standardima, s akcentom na funkcionalnosti i udobnosti. U prelepom pogledu na borovu šumu možete uživati sa sopstvene terase i uz omiljeno piće udahnuti Zlatibor i dopustiti da sva Vaša čula budu zadovoljena. Noću, u tihovanju, možete dosezati do zvezda, kojim je prošarano nebo nad našim hotelom.

Apartmani 34 m2 (max 2 odrasle + 1 dete). Dnevna, spavaća (francuski ležaj i pomoćni), kupatilo, predsoblje, prostrana terasa. Kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, sef, klima. Pogodni za porodice, pojedince ili parove koji žele komfor.
Raspoloživi: A1 i A/ Sprat

Premium sobe 28 m2 (max 5 osoba – optimalno 3 odrasle ili 2 odrasle + do 3 male dece). Dnevna, spavaća soba (Francuski ležaj, krevet, pomoćni krevet), kupatilo i prostrana terasa. Kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, sef, klima. Dva tipa: tip A: spavaća soba je sa kosim krovom, tip B: sobe su u potkrovlju sa kosim krovom. Pogodne za porodice ili pojedince i parove koji žele komfor.
Raspoloživo: Tip A (A2 i A3) / sprat, Tip B (B1 i B2) / potkrovlje

Trokrevetna soba 24 m2 (max 3 osobe). Tri standardna ležaja, kupatilo, kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar, klima. Nepušačka soba. Pogodna za porodice ili društvo.
Raspoloživa: 1 soba (br. 6) / prizemlje

 

Sobe su dimenzija 16 m2 (maksimalo 2 odrasle + 1 dete). Poseduju francuski ležaj, kupatilo i terasu, takodje je obezbedjena kablovska TV, bežični internet, telefon, fen, minibar. Sobe na sunčanoj strani imaju klimu. Jedna polovina sobe je pušačka, a druga je nepušačka. Izuzetak je soba broj 5 koja je nešto veća i ima mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja. Pogodna je za individualce, parove i parove sa malim detetom.
Raspoložive: Soba broj 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8 i 9. / prizemlje

  • VIRTUELNA TURA

    Započnite virtuelnu turu i pogledajte kako izgleda hotel.

  • KONFERENCIJSKA SALA

    Posedujemo salu za sastanke od 12 sedećih mesta i zastakljenu baštu koju veoma lako transformišemo za prezentacije ili sastanke.

  • BAŠTA

    Ponosni smo što imamo najlepšu zastakljenu terasu na Zlatiboru.

Dopada Vam se ponuda? Rezervišite odmah!          

GALERIJA SLIKA

Facebook

Twitter

Mail lista

Kontakt

Impol Seval President d.o.o.
HOTEL PRESIDENT
Naselje Kamalj bb
31315 Zlatibor
tel: +381 (0)31 841-386
fax: +381 (0)31 841-946
hotel.president@impol.rs
recepcija.president@impol.rs