"Sunce je ovde na dohvat ruke!" 

Sajam suhomesnatih proizvoda ili popularna "Pršutijada" po svojoj masovnosti i geografskom poreklu posetilaca spada u red nacionalnih manifestacija.

Turističko udruženje Jablanica, u saradnji sa T.O. "Zlatibor" mesnom zajednicom, Kulturno-sportskim centrom i opštinom Čajetina već treću godinu za redom organizuje doček Srpske Nove godine.

Sabor lovaca Srbije i zlatiborska hajka na vuka predstavlja jednu od najstarijih manifestacija na Zlaltiboru, u kojoj učestvuje oko 1000 lovaca iz cele Srbije i manji broj lovaca iz inostranstva, što predstavlja jednu od najvećih ove vrste u zemlji.

Šljivovački sajam po svom sadržaju spada u privredno-turističke manifestacije.

Seoski višeboj u Jablanici predstavlja takmičenje u tradicionalnim zanatima, veštinama i sportovima.

Tradicionalni Sabor trubača i smotra narodnog stvaralaštva po svom sadržaju predstavljaju muzičku manfestaciju baziranu na etnografskim motivima narodne muzike.

Sabor predstavlja takmičenje u tradicinalnom pevanju pri čemu se ocenjuje izvornost narodnog pevanja, te stoga ovaj sabor po svom sadržaju spada u umetničko-etnografsku manifestaciju.

  • VIRTUELNA TURA

    Započnite virtuelnu turu i pogledajte kako izgleda hotel.

  • KONFERENCIJSKA SALA

    Posedujemo salu za sastanke od 12 sedećih mesta i zastakljenu baštu koju veoma lako transformišemo za prezentacije ili sastanke.

  • BAŠTA

    Ponosni smo što imamo najlepšu zastakljenu terasu na Zlatiboru.

GALERIJA SLIKA

Facebook

Twitter

Mail lista

Kontakt

GARNI HOTEL PRESIDENT
Naselje Kamalj bb
31315 Zlatibor
tel: +381 (0)31 841-386
e-mail: recepcija.president@gmail.com