"Sunce je ovde na dohvat ruke!" 

Celo područje neizostavan je deo, pravi dragulj, jedinstvene atrakcije turističke regije Zapadna Srbija nazvane ''Čarobni turistički prsten''. Turista kreće vozom ''ćirom'' od Mokre Gore do Višegrada, nastavlja brodom niz Drinu do Perućca, pa odatle autobusom na Taru i ponovo vraća u Mokru Goru.

Sve to kroz predele izuzetne lepote, samo u jednom danu. Nezaboravan događaj je provoziti se „Ćirom“ na relaciji Mokra Gora - Vitasi i nazad, videti iz voza još neviđeno, umiti se na lekovitom izvoru Bele vode obići „Drvengrad“ - Kusturičino Etno selo.
Od Mokre gore do stanice Šargan Vitasi proći ćete kroz 22 tunela, preko pet mostova, savladati visinsku razliku od 300m, i sve to na ukupnoj razdaljini od 15.440 metara.

Za vreme vožnje imaćete priliku da se nekog od pet vidikovaca sagledate bogatstvo i lepote prirode ovoga kraja.
Ovo je jedna od najlepših železničkih trasa na svetu, prolazila je do 1974. neposredno kraj Zlatibora, Mokrom Gorom. Voz danas ponovo saobraća, kao turistička atrakcija. Parna lokomotiva probija se kroz stenovite tesnace, useke, trasom na kojoj pruga pravi neobičnu putanju u obliku broja osam, pa se i naziva "Šarganska osmica"

  • VIRTUELNA TURA

    Započnite virtuelnu turu i pogledajte kako izgleda hotel.

  • KONFERENCIJSKA SALA

    Posedujemo salu za sastanke od 12 sedećih mesta i zastakljenu baštu koju veoma lako transformišemo za prezentacije ili sastanke.

  • BAŠTA

    Ponosni smo što imamo najlepšu zastakljenu terasu na Zlatiboru.

GALERIJA SLIKA

Facebook

Twitter

Mail lista

Kontakt

GARNI HOTEL PRESIDENT
Naselje Kamalj bb
31315 Zlatibor
tel: +381 (0)31 841-386
e-mail: recepcija.president@gmail.com