"Sunce je ovde na dohvat ruke!" 

Garni Hotel President se nalazi u mirnom i zelenom okruženju naselja Kamalj, na samo desetak minuta laganog hoda od centra turističkog naselja. Raspolažemo sa 15 smeštajnih jednica, restoranom od 45 mesta, zastakljenom baštom od 24 mesta i terasom sličnog kapaciteta.

Ono što nas izdvaja jeste činjenica što smo jedan od malobrojnih malih hotela na Zlatiboru i u regiji Zapadne Srbije, koji pruža prisnu atmosferu i veću posvećenost svakom gostu. Tome doprinosi i lokacija hotela: u zelenilu što zrači mirom i spokojnošću, uz mogućnost da se za nekoliko minuta hoda zateknete u turističkoj "vrevi".

Posete gostiju hotelu "President", nezavisno od toga da je reč o odmoru ili poslovnom putovanju, uvek imaju i notu povratka u svoje, u vlastitu kuću. Jer, iako naša tradicija gostoprimstva nije duga, svega nekoliko godina, koliko postoji hotel “President”, ono je jedan od sinonima našeg poslovanja ili bolje reći, ophođenja prema gostima.

Odmor u našem hotelu je uvek i susret s vašim prijateljima - osobljem hotela “Prezident”.
Potvrđuje to i veliki broj naših gostiju, koji nam se kao prijatelji vraćaju iz godine u godinu.

Lični kontakt sa našim gostima je u centru našeg posvećenja. Takav odnos očekuje i vas!

  • VIRTUELNA TURA

    Započnite virtuelnu turu i pogledajte kako izgleda hotel.

  • KONFERENCIJSKA SALA

    Posedujemo salu za sastanke od 12 sedećih mesta i zastakljenu baštu koju veoma lako transformišemo za prezentacije ili sastanke.

  • BAŠTA

    Ponosni smo što imamo najlepšu zastakljenu terasu na Zlatiboru.

GALERIJA SLIKA

Facebook

Twitter

Mail lista

Kontakt

GARNI HOTEL PRESIDENT
Naselje Kamalj bb
31315 Zlatibor
tel: +381 (0)31 841-386
e-mail: recepcija.president@gmail.com